Werkwijze

Werkwijze

Elk kind is uniek, elk kind heeft eigen voorkeuren en ideeën. Een kinderkamer voorzien van een schildering is iets speciaals. Aansluiten op de wensen van elk kind is een geweldige uitdaging en heel erg leuk. Heeft uw kind iets voor ogen? Ik kan het realiseren. Een blij extreem tevreden gezicht, blijdschap en joy zien na het zien van hun eigen graffiti is genieten.

Een tienkamer met een tijdloze stoere uitstraling. Een babykamer met een lieve zachte rustige uitstraling. Elk gewenste sfeer is neer te zetten met een graffiti. Een mooi schildering van Cars is mogelijk maar u kunt beter kiezen voor iets dat tijdloos is in plaats van een fase waar uw kind in zit. De naam is natuurlijk tijdloos en daarnaast zijn vaak hobby’s blijvend. Het is ook enorm belangrijk om aan te sluiten bij de belevingswereld van het kind. Aansluiten bij de belevingswereld van Mama of Papa is fijn voor even maar het is natuurlijk het beste als het kind ultiem gelukkig is met zijn of haar kunstwerk.

Kies voor een graffiti kinderkamer met kwaliteit.

Meer informatie

DE ALLERBESTE KWALITEIT

Door jarenlange ervaring en een zeer uiteenlopende vaardigheden pakket kan ik aansluiten op alle wensen en voorzie ik elke schildering van een hoge mate van detail.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Als u de locatie doorgeeft en het globale idee en de afmeting krijgt u gelijk een prijs. Zo weet u gelijk waar u an toe bent. Geen bijkomende kosten.

KOSTEN

Elk project is verschillend. Naast afmeting en locatie wordt de prijs ook bepaald door de complexiteit van de schildering, omdat dit in verband staat met de arbeidsduur. Verder zijn de reisafstand en bereikbaarheid van de muur van invloed op de totaal kosten.

VOORAF OVERLEG

Wat is er nodig om een graffiti of muurschildering te realiseren? Wat voor ondergrond heeft een schildering nodig? Elke ondergrond is anders. Voor verdere technische details of randvoorwaardes kunt u het beste contact opnemen.

DE ALLERBESTE KWALITEIT

Omdat elk project en opdracht verschilt qua omvang en oppervlakte maar ook in arbeidsintensiteit verschilt de prijs per graffiti opdracht. Wil je een offerte? Mail mij en je weet gelijk waar je aan toe bent.

DE MOGELIJKHEDEN

Mijn vaardigheden zijn zeer divers. Ik ben thuis in een zeer uitgebreid scala aan stijlen binnen de graffiti. Dat is mijn kracht en daardoor kan ik goed aansluiten bij uw wensen en persoonlijke smaak.

HANDIGE WEETJES

  • Afhankelijk van het ontwerp kan ik iets aanleveren of kan ik met u mijn ideeën doorspreken.
  • Ik dek zelf alles af, geen spatje verf waar het niet hoort.
  • Er komt een verflucht vrij maar is met 2 uur weg als de kamer kan ventilerenn
  • De verf die ik gebruik is van hoogwaardige kwaliteit en is droog en uitgehard na 24 uur.
  • Elke muur, met bakstenen, beton, behang of stuc moet eerst een muurverf laag hebben om de zuigende werking op te heffen.
  • Een kinderkamer is in een dagdeel gerealiseerd
Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten