Wie ben ik?

Wie ben ik?

Mijn naam is Tim Rodermans, 43 jaar sinds mijn jeugd bezig met graffiti. Ik heb heel veel graffiti kinderkamers gerealiseerd naar grote tevredenheid van mijn jonge klanten.  U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen of informeren naar de mogelijkheden via het contact formulier. U kunt mij natuurlijk ook mailen op info@kinderkamer-graffiti.nl ! en misschien tover ik de kinderkamer, tienerkamer, babykamer of meidenkamer van u met een een uniek en persoonlijk graffiti kunstwerk op de kamermuur.

 

WAT DOE IK?

Graffiti Kinderkamers

ik maak de meest uiteenlopende kinderkamers

Graffiti Tienerkamers

Een unieke eigen persoonlijke graffiti, dat is toch ook iets wat elke tiener wil.

babykamers

Lieve babykamers, graffiti babykamers, alles kan. De designs zijn zeer uiteenlopend van zoet en lief naar wild en kleurrijk

Graffiti meidenkamers

Het is ooit begonnen met kinderkamers. Ik heb inmiddels jarenlang ervaring. De blije verrassing op het gezicht van een kind zien als hij zijn eigen kamer binnen is puur genieten.

Graffiti Kinderkamers

Omdat elk project, opdracht en kinderkamer verschilt qua omvang en oppervlakte maar ook in arbeidsintensiteit verschilt de prijs per graffiti opdracht. Wil je een offerte? Bel of mail dan weet je gelijk waar je aan toe bent.

Mijn werk

Bekijk mijn portfolio om een beeld te krijgen wat er allemaal mogelijk is in de kinderkamer. Hobby's, helden, fan art en meer alles kan.

Waarom een kinderkamer door Tim Rodermans?

  • Hoge kwaliteit
  • Afspraak is afspraak
  • Transparant met kosten
  • De allerbeste mate van detail
  • Geen verfspat waar die niet thuis hoort

WAT ZEGGEN DE KINDEREN?!

Aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen en een enorme blije kop zien is mijn missie ! lees hier wat de kids zeggen!

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten