Ajax graffiti

7 mei 2016

Ajax graffiti

Ajax graffiti

Bent u op zoek naar iemand die een geweldige ajax graffiti kan verzorgen ? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Zelf natuurlijk ook een grote ajax fan en opgegroeid in amsterdam. Het maken van een ajax graffiti vind ik altijd geweldig en ik heb er al verschillende gemaakt. In mijn portfolio staan een hoop verschillende opties om een ajax graffiti te realiseren. Het is natuurlijk mogelijk om de naam Ajax te maken maar het logo ernaast is ook een mogelijkheid. Het logo met vlaggen ernaast van ajax en amsterdam. Het is ook een optie om je eigen naam op de muur te plaatsen met daarnaast het ajax logo.

Bij het plaatsen van een ajax graffiti kan je eigenlijk alle kanten op met het ontwerp. Vaak wordt voor een naam gekozen maar de arena of een voetbal en een doel erbij bestaat ook tot de mogelijkheden. Ik denk dat het graffiti aspect wel naar voren moet komen door bijvoorbeeld de letters.

Een wegbrekende muur waaruit de ajax graffiti komt of een grasveld waaruit de ajax letters komen groeien. Je kan met graffiti je fantasie de vrije loop laten gaan en ervoor zorgen dat al je persoonlijke wensen en ideeën in de graffiti verwerkt kunnen worden. In breng over het hoe en waarom is dan ook altijd welkom. Ik zal deze inbreng koppelen met mijn eigen visie en inzicht met wat het mooiste uitkomt om zo tot het beste resultaat te komen.

Een ajax graffiti is in een dagdeel gemaakt en ik zorg dat er nergens verf komt waar het niet hoort. Ik kan alles afdekken. Als voorbereiding op het plaatsen van een schildering eigenlijk alleen de muur waar de schildering komt in de muurverf zetten. Vaak is het dan mooi om een leuke basiskleur te kiezen zodat de graffiti er extra mooi uitkomt.

 

ajax graffiti

ajax vlag

mural ajax graffiti

graffiti ajax

 

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten