Graffiti behang

9 februari 2016

Graffiti behang

Graffiti behang op jouw muur?

Bent u op zoek naar een mooi graffiti behang? Neem een echte graffiti ! Dan heeft uw zoon of dochter straks niet hetzelfde behang als iemand anders. Waarom niet gewoon het echte werk ?

Bekijk HIER mijn portfolio of neem HIER contact met mij op!

 

Gaffiti behang of mijn specialisatie….

Je laat een unieke graffiti plaatsen. Helemaal aangepast aan de wensen van uw kind. Elk kind heeft een eigen smaak en eigen voorkeur voor vormen style en versieringen. Ik kan alle wensen van uw kind verwerken in de graffiti. Bij graffiti behang moet u in de weer met behanglijm en een heleboel behangrollen. Bij het plaatsen van de graffiti hoeft u niks te doen. Ik dek alles in de kamer af zodat er nergens verf komt waar het niet hoort. Bij graffiti behang zit u ook vast aan een bepaald design. Er zal hooguit keuze zijn uit een aantal verschillende soorten graffiti behang maar het komt allemaal op hetzelfde neer.

 

Voordelen van een graffiti:

Bij het plaatsen van een echte graffiti zijn de mogelijkheden oneindig. Laat uw fantasie de vrije loop en bedenk in welke vorm style en smaak uw kind helemaal gelukkig wordt van de graffiti in zijn kamer. Een graffiti behang zal in de buurt komen van de kosten van het laten plaatsen van een unieke echte graffiti. Daarnaast hoeft u dus niet te behangen. Een enorm voordeel lijkt mij zo! Een unieke graffiti kan op vele manieren tot stand komen maar vaak is het handig om ter plaatse het een en ander te bepalen. Ik neem bijvoorbeeld altijd alle kleuren mee waardoor de keuze aan kleuren enorm is en we alle kanten op kunnen. Een hobby of sport is ook makkelijk te verwerken in de graffiti. Speelt uw kind gitaar ? Dan is het natuurlijk mogelijk om naast de graffiti letters een stoere gitaarspeler te plaatsen of alleen de gitaar met noten die eruit komen en over de graffiti heen dansen.

 

Direct contact?

Twijfelt u nog steeds? Vraag een offerte aan en kijk of het laten plaatsen van een echte graffiti iets voor u is, in plaats van een graffiti behang….

graffiti behang

graffiti behang

graffiti behang

graffiti behang

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten