Graffiti Kinderkamer Willem

2 januari 2016

Graffiti Kinderkamer Willem

In deze video zie je met een timelapse hoe ik de graffiti voor Willem maak. Eerst de indeling, welke letter waar. Daarna de schets, daarna het inkleuren, daarna de achtergrond, daarna het outlinen en ziezo. De graffiti kinderkamer van Willem is klaar.

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten