Graffiti laten maken

16 december 2017

Graffiti laten maken

Graffiti laten maken

Graffiti laten maken door kinderen

 

Vele mensen zijn bij mij uitgekomen wat graffiti laten maken betreft. Een van de leukste opdrachten die ik heb gekregen, had te maken met een kunstproject van een kinderdagverblijf. De speelkamer moest opgeknapt worden en de begeleiders wilden graffiti laten maken. Het idee hierachter was dat er een hele grote kleurplaat op de muur werd geplaatst, zodat de kinderen deze zelf konden gaan inkleuren. Om deze reden hebben zij mij graffiti laten maken tot een hoogte van 1 meter, zodat ieder stukje van de kleurplaat ingekleurd kon worden door de kinderen zelf. In iedere hoek van de speelkamer bevindt zich een thema. Hierdoor hebben de begeleiders mij verschillende soorten graffiti laten zetten; eentje met betrekking tot een strandthema, de andere met betrekking tot sporten, en de laatste twee hoeken hadden te maken met huishouden en hobby’s.

 

Nadat ze mij hadden dat zij ook door de kinderen graffiti laten maken, vroeg ik mij af wat voor ideeën zij in hun hoofd hadden. Samen hebben wij hier rustig over gesproken, zodat er een gedegen plan kon worden opgesteld. Zij gaven mij een aantal kernbegrippen. Deze zouden ze graag terugzien wanneer zo door mij de graffiti laten maken. Vanaf dit moment kon ik ongestoord de kleurplaat op de muur maken. Ik was natuurlijk heel erg benieuwd naar de reactie van de kinderen. Daarom had ik besloten om een week nadat het klaar was, terug te komen om te zien hoe de kinderen er mee om zijn gegaan.

 

Na die week kwam ik binnen in een hele kleurrijke speelkamer. Wat mij opviel was dat er volledig binnen de lijntjes gekleurd was! Ongelofelijk mooi om te zien. Heeft dit verhaal u geïnspireerd om ook een kamer te laten opknappen? Wilt u door mij graffiti laten maken? Het kan allemaal, ik doe het heel erg graag en mijn einddoel is natuurlijk om u tevreden te stellen. Wilt u dus graffiti laten zetten in een speelkamer, of ergens anders, ik zou me vereerd voelen als u mij eens uitnodigt.

 

graffiti pokemon graffiti laten maken

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten