Graffiti muurschildering kinderkamer

27 februari 2016

Graffiti muurschildering kinderkamer

graffiti muurschildering kinderkamer

Bent u op zoek naar een graffiti muurschildering kinderkamer ? De allermooiste en beste graffiti muurschildering kinderkamer vind u bij mij ! Bekijk mijn site om een compleet en goed beeld te krijgen van mijn vaardigheden en van de mogelijkheden. Elke graffiti muurschildering kinderkamer is uniek en persoonlijk. Elk kind kan bij mij zijn eigen inbreng geven en ik verwerk zijn inbreng in de graffiti muurschildering kinderkamer zodat hij of zij echt het gevoel heeft dat zijn kamer uniek is. Doordat ik alle kleuren meeneem kunnen de kinderen ( of ouders ) samen overleggen en kiezen welke kleuren ze mooi vinden en welke ze willen gebruiken. Op deze manier sluit de graffiti mooi aan bij de persoonlijke smaak en de kamer. Als de slaapkamer ingevuld wordt met een graffiti muurschildering kinderkamer zal de kamer meer eigen worden en het kind het gevoel hebben dat die kamer in het huis echt zijn of haar eigen domein is. Geen behang wat de buurjongen of dame ook heeft maar een eigen muurschildering kinderkamer waarbij elk detail kinderen ontzettend aanspreekt. Of de invulling nou wordt gemaakt bloemen, sterren, ballen, vlammen, rotsbrokken, scheuren, rasters, patronen of druipers alles is mogelijk en alles kan. Door elke graffiti weer zijn eigen kleuren en invulling te geven wordt elke muurschildering kinderkamer een persoonlijk en uniek art piece. Op mijn site staan verschillende reacties van mensen waarvoor ik een graffiti muurschildering kinderkamer heb verzorgt. Bekijk de reacties en lees het kopje “wie ben ik” op deze manier krijgt u een beeld van mij en mijn manier van werken waarbij ik netjes werk en de verhouding tussen kwaliteit en prijs de beste is. Wacht niet langer en neem contact op om een offerte op te vragen zodat u gelijk weet waar u aan toe bent en of de graffiti voor u haalbaar is.

graffiti muurschildering kinderkamer

graffiti muurschildering kinderkamer

Graffiti muurschildering kinderkamer Transformers3

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten