Graffiti muursticker

3 mei 2016

Graffiti muursticker

Graffiti Muursticker

Bent u op zoek naar een graffiti muursticker ? Waarom niet het echte werk en gewoon uw favoriete plaatje afbeelding patroon of tekst op de muur laten schilderen. Klik hier om naar mijn contact pagina te gaan. Geen glanzende gloed over uw muur. Bij een graffiti muursticker blijft u toch altijd zien dat het een sticker is. Dat geeft toch een beetje een goedkope uitstraling. Daarbij komt ook nog dat de muurstickers niet elk gewenste afbeelding is en dat de maat ook vast ligt. Als u door mij uw gekozen muurschildering op de muur laat maken kunt u dus zelf bepalen hoe groot u hem wilt hebben, op welke plek en met welke kleuren. Alles kunt u zelf bepalen. Zie af van een muursticker en vraag gelijk een offerte op.

Elke graffiti muursticker is leverbaar bij iedereen. Dat betekend dat u tegen dezelfde sticker aan kan kijken als uw buurman of buurvrouw. Laat daarom een muurschildering aanbrengen. Elke gewenst plaatje elke afbeelding alles kan. Maak uw huiskamer persoonlijk met een muurschildering. Geen glanzende irriterende delen van de graffiti muursticker. Geen vaste maten waar je je aan moet houden en zeker niet gek veel duurder. Zeker ook omdat je de afbeelding tekst of patroon veel groter kan maken dan een muursticker.

Mail mij uw idee en ik mail u gelijk een offerte terug dan weet u gelijk waar u aan toe bent. Offerte is altijd inclusief materiaal exclusief reiskosten. Ik dek altijd alles netjes af en zorg dat er nergens een spatje zit waar het niet hoort. Laat de muursticker maar varen en geniet van een handgemaakt persoonlijke muur in uw leefomgeving waar u elke dag van kan genieten.

Ga voor een compleet beeld van gemaakte opdrachten muurschilderingen en graffiti’s naar mijn homepage en bekijk de verschillende opdrachten.

 Draakje 2

graffiti meidenkamer

graffiti eva

graffiti muursticker

 

Veel plezier met het bekijken van mijn website en wellicht tot snel !

 

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten