graffiti pokemon

16 december 2017

graffiti pokemon

Graffiti Pokemon

 

Zolang ik het mij kan herinneren is Pokemon op de televisie verschenen. Ik ben een grote Pokemon fan en daarom leek het mij een leuk idee om mijn muur te versieren met graffiti Pokemon ! Zelf had ik nog geen idee welke richting dat op moest gaan, maar één ding was zeker: ik had een echte goede artiest nodig die wist waar hij mee bezig was. Gelukkig heb ik dé artiest weten te vinden. Uiteindelijk ben ik uitgekomen bij Tim Rodemans, een graffiti artiest met jarenlange ervaring.

 

Als eerste vertelde ik over mijn interesse voor Pokémon en legde hem uit dat ik een Pokémon graffiti droom had. Het eerste wat mij opviel, was dat hij spontaan met vele toffe ideeën op mij af kwam. Duidelijke ideeën die goed en redelijk simpel te realiseren waren. Mijn eerste indruk was meer dan positief. Hij had al veel vaker Pokémon graffiti gemaakt en wist daarom meteen op welke aspecten de nadruk gelegd moest worden. De schetsen zagen er zeker strak uit en waren volledig naar mijn smaak gemaakt. Het idee dat ik in mijn hoofd had van Pokémon graffiti was in een klap op papier gezet. Dit heeft zoveel indruk op mij gemaakt, dat ik hem zonder enige twijfel zijn gang kon laten gaan!

 

Het eindresultaat van de graffiti Pokemon was verbluffend! Mijn kamer kreeg een hele andere uitstraling; de echte droom van een graffiti Pokemon fan. Het is uiteindelijk zo mooi geworden, dat een aantal vrienden ook geïnteresseerd zijn in graffiti Pokémon in hun kamer. Het is namelijk een unieke manier om jouw lege muur een beetje sfeer te geven. Natuurlijk heb ik deze ontwerper aan hen aangeraden, beter zullen ze het hoogstwaarschijnlijk niet treffen.graffiti Pokemon  ontwerpen op zo een hoog niveau is zeker niet makkelijk en daarom wil ik graag extra credits geven aan Tim Rodemans!

 

Door: Jamie van den Berg, 14 jaar

 

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten