Graffiti slaapkamer

12 juli 2016

Graffiti slaapkamer

Graffiti slaapkamer

 

Als u de kinderkamer gaat opknappen of verbouwen. Wat is er mooier dan de kinderkamer sfeer en uitstraling te geven met een echte graffiti ? Een graffiti is uniek en kan helemaal op maat worden gemaakt. De wensen van uw kind kunnen in de graffiti slaapkamer worden verwerkt. Doordat ik de wensen kan meenemen wordt de graffiti slaapkamer uniek en zal uw kind een enorme binding krijgen met de stoere graffiti.

Een graffiti slaapkamer is in een dagdeel gerealiseerd. Een graffiti slaapkamer kan gemaakt worden op elke muur waar al een muurverf is op aangebracht. Doordat er een muurverf op zit is de zuigende werking van de muur opgeheven. Mijn verf zal daardoor niet meer in de muur zuigen en daardoor goed naar voren komen en dekken. Een graffiti slaapkamer kan bestaan uit alleen een naam of een naam en afbeelding of alleen een afbeelding. Alles is mogelijk en ik kan alles maken.

U kunt op mijn website voorbeelden bekijken van graffiti op slaapkamers. Een kind kan aangeven welke hem of haar aanspreekt, zijn eigen kleurstellingen aangeven en vandaaruit verder gaan naar een geheel eigen en unieke op maat gemaakte graffiti slaapkamer. De mogelijkheden zijn oneindig dus laat u inspireren op mijn site en maak gelijk iets echt speciaals van de kamer van uw zoon of dochter.

De kosten van een graffiti slaapkamer variƫren omdat elk oppervlakte anders is daarbij komen er reiskosten bij 0,19 cent per kilometer vanaf Amsterdam dus dat verschilt natuurlijk ook per locatie.

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan om zo snel duidelijk te hebben of het laten plaatsen van een graffiti voor u een optie is. Wacht dus niet langer informeer en geef uw kind dit geweldige cadeau. Een graffiti kan ontzettend lang door en uw zoon of dochter zal er heel lang van genieten. Het doel is natuurlijk totdat hij of zij uit huis gaat !

graffiti kinderkamer f1 Kinderkamer graffiti PSV kinderkamer schildering paard motorcross kinderkamer graffiti slaapkamerGraffiti Ties

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten