Graffiti thuis

3 mei 2016

Graffiti thuis

Graffiti thuis

Bent u op zoek naar een graffiti kunstenaar die voor u een schildering kan verzorgen in huis ? Ik verzorg de allermooiste graffiti ’s en schilderingen bij u thuis. Een graffiti thuis is zo gemaakt en zo geregeld. Bijvoorbeeld als u in de keuken een leuke schildering wilt hebben zodat uw keuken een geweldige uitstraling krijgt. Of als u in de huiskamer een bepaalde schildering wilt hebben. Een skyline of een mooie boeddha in sprekende kleuren kan ervoor zorgen dat uw huiskamer een aparte en mooie sfeer uitstraalt. Een graffiti thuis kan in alle maten. Een gedeelte van een muur of juist de gehele wand. Een plafond of toch liever het schuine stuk bij de trap ? Alles kan vraag daarom een offerte aan om te bekijken of uw ideeën voor u haalbaar zijn. Een graffiti in huis kan ook in de tuin. Een tuinschutting of een kale muur in de tuin ? Laat een graffiti thuis zetten en zorg ervoor dat uw tuin de sfeer uitstraalt die u graag wilt creëren. Bij het plaatsen van de graffiti thuis hoeft u nergens aan te denken. Ik plak alles af en ik regel de zaken die nodig zijn voor het realiseren van het project. Een graffiti thuis kan in een paar simpele kleuren maar met een enorm scala aan kleuren kan er ook gewerkt worden. Geen opdracht of project is te groot of te klein.

Ben u geïnteresseerd in het laten plaatsen van een muurschildering bij u thuis vraag dan vandaag de offerte nog aan. Vermeld welke maten u in gedachte had en als u al een idee heeft van de invulling voegt u dat bij of vermeld u dat. U krijgt dan gelijk een offerte op maat terug , vaak nog dezelfde dag. Op deze manier heeft u gelijk een idee van de kosten voor een graffiti thuis.

graffiti thuis graffiti thuis graffiti thuis

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten