Graffiti tienerkamer

27 februari 2016

Graffiti tienerkamer

Graffiti tienerkamer

Bent u op zoek naar iemand die voor u een graffiti tienerkamer kan creëren  zodat u  echt een aparte unieke slaapkamer realiseert voor uw tiener ? Dan zit u bij mij goed. Op mijn website kunt u een groot scala aan voorbeelden bekijken van graffiti tienerkamer die ik reeds heb gemaakt. Een graffiti kamer kan helemaal toegespitst worden op de wensen en smaak van uw kind. Uw kind het gevoel geven dat hij of zij echt een eigen kamer heeft met zijn eigen spullen dingen en een eigen gekozen graffiti. Uniek en persoonlijk om zo ervoor te zorgen dat de graffiti bijdraagt aan een gevoel van thuiskomen na het betreden van de kamer. Een graffiti tienerkamer kan bestaan uit de naam van uw kind maar een afbeelding is ook mogelijk. Zijn hobby of een item daarvan uitgebeeld naast de graffiti naam kan natuurlijk ook.

Een graffiti tienerkamer laten maken is zo geregeld. De ondergrond van de muur waar de graffiti op moet komen moet wel een basis verf klaag hebben. Een muurverf is voldoende, daarmee wordt de zuigende werking van de muur opgeheven en kunnen de spuitbuskleuren goed dekken op de muur. Op een behang spuiten kan ook maar dan moet er eerst weer een muurverf laag aangebracht worden. Een graffiti tienerkamer is meestal in een dagdeel gerealiseerd en een afspraak maken kan meestal binnen 2 a 3 weken.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en prijzen ? Wacht niet langer en vraag een offerte aan om zo te kijken of het laten plaatsen van een graffiti tienerkamer tot uw mogelijkheden en budget behoren. Geef bij het aanvragen de maat van de muur door en de locatie waar de muur gespoten moet worden. U krijgt dan gelijk een duidelijke offerte gemaild zodat u gelijk weet waar u aan toe bent. Een graffiti kamer kan door totdat uw kind uit huis gaat!

graffiti tienerkamer

graffiti tienerkamer

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten