naam in graffiti

1 maart 2016

naam in graffiti

naam in graffiti

Op zoek naar een graffiti artiest een naam in graffiti voor u kan realiseren op de muur ? Dan zit u bij mij goed ! Elke naam in graffiti in elk gewenst lettertype kan ik voor u realiseren. Bekijk op mijn site een grote reeks aan voorbeelden. U kunt zien dat geen enkele naam in graffiti hetzelfde. Ik beschik over een zeer groot scala aan mogelijkheden heb als het gaat om de style, smaak en sfeer van de naam in graffiti.

Elke graffiti naam kan afgestemd worden op uw persoonlijke wensen. Bij een graffiti naam kunnen er talloze keuzes gemaakt worden. Denk daarbij aan de invulling van de naam in graffiti

Allereerst moet het belangrijkste aspect bepaald worden; de style van de graffiti letters. U moet dan denken aan de style van de letters. Denk hierbij aan verschillende kenmerken die aan lettertypes worden toebedeeld. Een voorbeeld van verschillende opties zijn vierkante letters, goed leesbaar, driedimensionaal en strak. Een ander voorbeeld zou weer kunnen zijn dat het lettertype gekenmerkt wordt door swingend, moeilijker leesbaar, aan elkaar vast, smooth en ronde vormen. Dit zijn maar 2 voorbeelden voor een naam in graffiti lettertype maar de mogelijkheden zijn natuurlijk oneindig.

Naast het lettertype dat bepaalt moet worden voor een: naam in graffiti , moet voor een graffiti naam natuurlijk ook de achtergrond bepaald worden. In graffiti termen vaak de background genoemd. Deze kan bestaan uit allerlei verschillende vormen. Een voorbeeld van een achtergrond is een impressie van scheuren in de muur of juist de impressie van een bakstenen muur. Een achtergrond kan ook een grote band of rand zijn van een kleur om de letters heen. Daarmee je de vormen van de letters nog meer accentueert.

Een graffiti naam moet daarnaast natuurlijk ook ingevuld worden. Welke kleuren worden er gebruikt, en hoe worden deze kleuren gebruikt. Een graffiti naam kan bijvoorbeeld ingevuld worden met 3 kleuren blauw die in elkaar overlopen van licht naar donker. Een graffiti naam kan ook allerlei kleuren bevatten die op verschillende manieren in elkaar overlopen.

graffiti meidenkamer

graffiti meidenkamer

graffiti muurschildering kinderkamer

graffiti muurschildering kinderkamer

graffiti tienerkamer

graffiti tienerkamer

naam in graffiti

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten