pokemon kinderkamer

16 december 2017

pokemon kinderkamer

Pokemon kinderkamer

 

Er komt een moment in de kinderfase dat de kamer in een nieuw jasje gestopt moet worden. De keuzes die hierbij komen kijken, zijn vaak een van de lastigste factoren. Het kind heeft een eigen wil op dat moment, maar kijkt nog niet in de toekomst, terwijl u als ouder keuzes probeert te maken met een rationele achtergrond. Dit kan vaak botsen en daarom zou het fijn zijn als er voor u een ideale oplossing op uw pad kwam. Als uw kind een grote Pokémon fan is, en u dit momenteel leest, ben ik uw ultieme oplossing voor de Pokemon kinderkamer!

Ik kan namelijk zorgen voor een rustige, maar toch leuke en originele Pokemon kinderkamer.

 

Mijn uitgangspunten in een Pokemon kinderkamer hebben vooral betrekking op de rust om het Pokemon deel heen. Een kind moet natuurlijk rustig kunnen slapen in zijn of haar kamer. De meeste mensen denken dat dat onmogelijk is in een Pokemon kinderkamer, maar ik zal u het tegendeel bewijzen. De indeling van de kamer maakt al behoorlijk veel uit, als u mij in de kamer laat werken. De hoek van het bed, moet namelijk de hoek van de rust zijn. Als ik niet veel opties heb met betrekking tot de locatie van het kunstwerk, dan zal ik met lichtere kleuren werken, zodat het er niet al te druk uitziet allemaal.

 

Daarnaast heeft het kind zelf bij mij een hele grote deelname in het project! Het gaat uiteindelijk namelijk om een Pokemon kinderkamer. Het kind weet het beste wat hij of zij wil in de Pokémon kinderkamer. Is het een verrassing voor uw kind? Probeer dan subtiel te achterhalen naar wat voor de voorkeur gaat, zodat de kinderkamer volledig aansluit op de wensen van het kind. Dus droomt uw kind van een Pokemon kinderkamer, maar weet u er geen raad mee? Ik zou u graag helpen met het project: Pokemon kinderkamer.

graffiti pokemon

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten