Skylander graffiti

13 november 2017

Skylander graffiti

Skylanders Graffiti

Mijn zoon is een grote fan van Skylander graffiti. Skylanders heeft zoveel verschillende figuren en speeltjes dat het lastig is om een selectie te maken voor in een kamer. Toch zou mijn zoon het geweldig vinden om zijn kamer wat meer Skylander graffiti gericht in te delen. Zelf kwam hij toen met een briljant idee: ‘Mam, wat nou als ik mijn naam in Skylanders vorm op mijn muur schrijf?!’ Natuurlijk ging ik er niet mee akkoord dat hij dit zelf, als 8 jarige, zou uitvoeren. Hoewel Skylander graffiti op de muur helemaal niet verkeerd klonk!

 

Om deze reden ben ik gaan brainstormen op het internet. Een aantal opties voor Skylanders graffiti leken mij erg interessant, maar deze website sprong er bovenuit! Het was geordend en gericht zoeken was zeer gemakkelijk. Mijn zoon van 8 is zelf gaan rondneuzen op deze site en vond alle plaatjes van Skylander graffiti wel prachtig. ‘Mam, kan deze meneer dit echt allemaal zelf doen?’

 

Ik heb direct contact opgenomen met Tim en de fantasierijke idee├źn over de Skylander graffiti van mijn zoon besproken. Zijn eerste reactie was: ‘Alles is mogelijk met een goede wil!’ Mijn zoon verstuurde een foto van zijn zelfgemaakt tekening naar Tim. Hierdoor was het gemakkelijk om de schets van de Skylanders graffiti te realiseren.

dj-graffiti-kinderkamer

 

De schets van de Skylander graffiti vond mijn zoon al meer dan geweldig. Hij kon het haast niet geloven dat die tekening echt op zijn muur terecht zou komen. Toen hij het eindresultaat zag, was ik Tim voor eeuwig dankbaar. Dit was een droom die uitkwam voor mijn jongste. Het is uniek en toch redelijk subtiel! De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend voor zo een uitgevoerde Skylander graffiti muur. Dit is een aanrader en wat ik heb begrepen is dat hij dit werk al jarenlang uitvoert, dat betekent dat hij weet waar hij het over heeft.

 

Door: Lisa Kuijp

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten